Labels

Monday, December 23, 2019

Νύχτα Θαυμάτων στα Εκπαιδευτήρια Δελασάλ της Σύρου 20 και 21/12/19


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, προσκεκλημένη των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηριών Δελασάλ Σύρου, παρουσίασα το χριστουγεννιάτικο παραμύθι μου «Νύχτα Θαυμάτων» στον παιδικό σταθμό του σχολείου «Η Φωλιά», ο οποίος είχε προσκαλέσει και όλους τους άλλους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς του πανέμορφου νησιού. 
Κατόπιν, ακολούθησε άλλη μία παρουσίαση του ίδιου παραμυθιού στο Ειδικό Σχολείο Σύρου στο οποίο είναι Διευθύντρια η αδερφή μου, Μαρία. 
Μία ακόμη που προέκυψε αυθόρμητα έγινε σε ένα νηπιαγωγείο, ενώ την Παρασκευή η παρουσίαση έγινε στην επίσημη γιορτή του Δελασάλ αντάμα με την χορωδία του σχολείου που τραγούδησε τρία τραγούδια.
Όλες οι παρουσιάσεις άφησαν στην καρδιά μου κάτι από το Φως των Χριστουγέννων και ευχαριστώ ολόψυχα πρώτα από όλα το Δελασάλ που ανέλαβε και όλα τα έξοδα του ταξιδιού και της φιλοξενίας για την πρόσκληση, όλους τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς του και τη διευθύντριά του, την αδερφή μου και όλα τα υπέροχα παιδιά που άκουσαν σχεδόν ευλαβικά το παραμύθι. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 






No comments:

Post a Comment

Σχόλια