Labels

Thursday, February 28, 2008

Νέο νομοθετικό πλαίσιο περί λειτουργίας Blog

Ελληνική Δημοκρατία
Υπουργείο Δικαιοσύνης


'Εντυπο υποβολής αίτησης για δημιουργία ιστολογίου στο διαδίκτυο σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο περί λειτουργίας των Blogs:clip_image001
Αρ. Αίτ. …………………………………......
Αστυν. Τμήμα ……..………………………
Ημερ. Παραλαβής ………………….……
Υπογρ. Παραλήπτη ……………………..

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣH ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:.............................................
ΕΠΩΝΥΜΟ:……………………………………………………………
ΟΝΟΜΑ: ………………………………………………………………..
ΑΡ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ: …………………………ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ………………………
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ………………………………………. ΕΠΑΡΧΙΑ: …………………………
ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: ………………………………………… ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ: …………………………

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: …………………………………..……… ΑΡ. ΚΟΙΝ. ΑΣΦ. ………………………
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: (Οδός) ……………………………………………….(Αριθμός) ………………..(Πολυκατοικία) ………………………..…. (Διαμ.) ……….……ΤΑΧ. ΚΩΔ. …….....
ΠΟΛΗ/ΧΩΡΙΟ ………………………… ΕΠΑΡΧΙΑ ……………………...ΤΗΛ. ΟΙΚΙΑΣ: …………..…..
ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ: ………..……….. ΤΗΛ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ:...............................................
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ: …………………………………………… ΤΗΛ:................................
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ: ……………………………………………………………

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
Ημερομηνία κατάταξης ……………………………………………….. Α.Σ.Μ. …………………
Βαθμός ………………………. Ημερομηνία απόλυσης/απαλλαγής ……………………….
Σημ.: Αν έχετε απαλλαγεί / διακόψει γράψτε τους λόγους..............................................................................................................................

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ
Αν εκκρεμεί ποινική υπόθεση εναντίον σας ή έχετε καταδικαστεί από Πολιτικό ή Στρατιωτικό Δικαστήριο, αναφέρετε τη φύση του αδικήματος, την ημερομηνία της καταδίκης και την ποινή που σας επιβλήθηκε.
…………………………………………………………………………………………………………..............
Με το παρόν έντυπο αιτούμαι τη χορήγηση άδειας για δημιουργία ιστολογίου και δηλώνω ότι αποδέχομαι τις όποιες πιθανές παρεμβάσεις γίνουν (όταν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο) στις αναρτήσεις του ιστολογίου μου, από τους υπεύθυνους του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο ΑΙΤΩΝ- Η ΑΙΤΟΥΣΑ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι αιτούντες οφείλουν να υποβάλουν μαζί με την αίτηση φωτοαντίγραφα πιστοποιητικά σε φύλλο χάρτου Α4 των κάτωθι εγγράφων: (α) Πιστοποιητικό Γέννησης ή Πολιτογράφησης, (β) Απολυτήριο Στρατού, (γ) Δελτίο Ταυτότητας και (δ) δυο φωτογραφίες, όπως και να καταβάλλουν παράβολο εκατόν πενήντα (150) ευρώ.
Copy paste aπό το blog Αλίκης που το πήρε από το μπλογκ του γεράσιμου που το πήρε από το blog του Giasafox που δεν ξέρουμε από πού το πήρε ή αν το έφτιαξε μόνος του.
Αντιγράφω και τα λόγια της Αλίκης: "Λετε να περιμενω μηνυση απο τον γερασιμο που θα του εχει κανει μηνυση ο Giasafox που θα του εχει κανει ο αλλος που το πηρε? Πρέπει να ψαξω το Νομο. Και να μην ξεχασω να παρω το δικηγορο μου τηλεφωνο για καθε ενδεχομενο".
Κι εγώ όμως πρέπει να επισπεύσω την έκδοση της καινούριας μου ταυτότητας, μιας και μου την έκλεψαν πριν δεκαπέντε μέρες, γιατί η αίτηση επείγει! Να πάρει ευχή, στρατό δεν έχω πάει ακόμα! Ω, πρέπει να βρω και τα 150 ευρώ! Λέω να ζητήσω χορηγία από δημοσιογράφους φιλικά προσκείμενους κι εγώ στο μπλογκ μου ό,τι θέλουν μετά!
Ποιος ξέρει πώς μπορούν άραγε να ερμηνευτούν τα συμβολικά μου κείμενα; Τώρα που το σκέφτομαι τι τον ήθελα τον 'κήπο της καρδιάς μου' που είναι γεμάτος ελεύθερα πουλιά; Σαν πολύ αναρχικό μου ακούγεται... Βάλε, χριστιανή μου, μέσα στον κήπο σου φυτά με πανάρχαιες αξίες, δεδηλωμένες αρχές, πράσινα φύλλα σε φόντο γαλάζιο και ρίζες... δικομματικές κι άστο να πάει...
Καλή Τσικνοπέμπτη σύντροφοι! Ουψ, λάθος! Αδέρφια, ήθελα να πω...
Όχι, κι αυτό ύποπτο είναι! Φίλοι; Μπα, την σήμερον ημέρα;
Τίποτα. Απσσύρω τις προσφωνήσεις. Καλή Τσικνοπέμπτη σκέτο!
Και μη μου ντυθεί κανείς μπλογκόσφαιρα, εντάξει;
Με το κλίμα της τρομομπλογκογραφίας, δεν είναι καθόλου βέβαιο,
αν θα μπορέσουμε να τον υπερασπίσουμε σε μια ώρα δύσκολη...


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ


Δηλώνω ευθαρσώς, πως δεν φοβάμαι ούτε την κρατική παρέμβαση ούτε τους κάθε λογής μπλόγκερς που ρεζιλεύουν την μπλογκογραφία όπως το κάνει ο Πιτσιρίκος, πρβλ. Πρόσωπα! Εκτός από τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τίποτα!
Ανέβασα αυτή την σελίδα και την σχολίασα αντιστοίχως, γιατί μέσα στα πλαίσια του αποκριάτικου χιούμορ, μου φάνηκε όντως πολύ χιουμοριστική ως... αντίδραση στις πρόσφατες συζητήσεις περί φίμωσης των μπλόγκ.
Πιστεύω βαθύτατα στις δυνάμεις της ψυχής και στην ελευθερία της. Ακόμα κι αν φιμωθούν τα μπλογκς, οι ελεύθεροι άνθρωποι θα βρουν άλλον τρόπο να μιλήσουν. Εξάλλου, όταν η ψυχή βρει το τραγούδι της, αυτό δεν μπορεί κανένα χέρι να το διακόψει! Ακόμα κι αν φαινομενικά πάψει να ακούγεται!

18 comments:

 1. Καλή Τσικνοπέμπτη λοιπόν!

  ReplyDelete
 2. Άσπρα καράβια τα όνειρά μας Άρη μου!
  Κι αυτά κανένα χέρι ούτε θα διακόψει το ταξίδι τους ούτε θα τα μαυρίσει. Απλώς, γιατί δεν μπορεί.
  Εντάξει; Πάμε για το Πάσχα λοιπόν και την μυροβόλο άνοιξη!

  ReplyDelete
 3. Τσικνομπλογκαριστήκαμε!!!!!!!!

  ReplyDelete
 4. Αχαχάχ! (Στη λήφουσα τονίζεται αυτό : Αχαχαχάχ!). Είναι ένα άχ δηλαδή, λιγάκι πιό βαθύ, πιάνει τρείς σκάλες. Πάω να κάνω εκπομπή και μετά θάρθω εδώ να τσικνιστώ μονάχος μου διότι δεν θα βγώ σήμερα, υπάρχει λόγος! Καλή Τσικνοπέμπτη λοιπόν, και του χρόνου νάμαστε καλά!

  ReplyDelete
 5. Καλη Τσικνοπέμπτη Βασιλική!
  Το συγκεκριμένο τραγουδάκι όποτε το ακούω με ταξιδεύει!!

  ReplyDelete
 6. Σωστά. Μόνο υπουργός μπορείς να γίνεις αν δεν έχεις πάει φαντάρος. Ε όχι να κάνεις και Blog. Μάλλον πρέπει να ζητούνται αρκετά στοιχεία ακόμα. Τι να κάνει μια απλή δήλωση;

  ReplyDelete
 7. Βασιλικη μου σ ευχαριστω για την επισημανση και την αναφορα του σχολιου μου. ελπιζω να εκανες ενα καλο φεστιβαλ χοληστερινης χθες το βραδυ και να επνιξες τους μπλογκοκαυμους στο λιπος .
  φιλακια και καλημερουδια .

  ReplyDelete
 8. Καλη σου μέρα none! Και του χρόνου!

  ReplyDelete
 9. Και του χρόνου καλύτερα Άρη!

  ReplyDelete
 10. Roadartist κι εμένα μ' αρέσει το τραγουδάκι, είναι απαλό, ελαφρύ σαν πούπουλο και μας πάει αλλού...
  Καλημέρα!

  ReplyDelete
 11. Εδώ που τα λέμε έχεις μάλλον δίκιο Sot. Θα έπρεπε να ζητά παιδιά, σκυλιά, εξωσυζυγικές σχέσεις, καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, βαθμό απολυτηρίου, περιφέρεια μέσης, περιφέρειας και εγκεφάλου, τουλάχιστον!
  Φιλιά!
  Λες να γίνω υπουργός; Δεν το είχα σκεφτεί!!!!!!

  ReplyDelete
 12. Αλικάκι μου, τους καημούς μου τους έπνιξα σε κρασί Αργεντίνικο και Αρμανιάκ!!!
  Κι επειδή μερικοί έμειναν απέξω και την γλίτωσαν πάω τώρα στο γυμναστήριο και μετά να ανεβάσω αυτό που τραβά η καρδιά μου μετά πάθους: Rilike!!!

  ΥΓ. Καλέ γιατί ευχαριστείς όμως; Να είχαμε στα καλά καθούμενα καμιά μήνυση; Δεν έχω να πληρώσω δικηγόρους εγώ, φτωχόπαιδο είμαι, δεν με παίρνει να είμαι και... χαζόπαιδο!
  Φιλιά!

  ReplyDelete
 13. Καλη σου μέρα none! Και του χρόνου!

  ReplyDelete
 14. Έχεις τα προσόντα μιας και δεν έχεις πάει φαντάρος, αλλά νομίζω θα προτιμήσεις το τραγούδι από το υπουργιλίκι.

  ReplyDelete
 15. Γαμώ την φασιστική κοινωνία μου. Αντελήφθησαν την δύναμη του Διαδικτύου και ξεκίνησαν την ποινικοποίησή του. Ένα μέτρο ελέγχου της ελευθερίας είναι κι αυτό. Όμως, εμείς εδώ είμαστε, Σύντροφοι, για να αντισταθούμε.

  Βασιλική, ελεύθερη ψυχή, να είσαι καλά που παρέθεσες αυτό το μήνυμα. Όλοι να ανοίξουμε τα μάτια όλων.

  Άρη, σε άκουσα στο Δεύτερο Πρόγραμμα, την Τετάρτη ή την Τρίτη νομίζω ήταν, που μας πέρασε. Χάρηκα πάρα πολύ. Επειδή σε άκουσα πρώτη φορά. Και η Έλλη Πασπαλά, μοναδική φίλη και καλλιτέχνις. Είναι το άστρο του Χατζιδάκι που σας φωτίζει.

  Να είμαστε καλά και τίποτα δεν θα βάλει σύνορα στις ψυχές μας.

  ReplyDelete
 16. Φυσικά και θα προτιμήσω το τραγούδι από το υπουργιλίκι φίλε μου, αυτό δα μας έλειπε! Προτιμώ τραγούδι ακόμα και παράφωνο παρά κρώξιμο γυπαετών!!!

  ReplyDelete
 17. Γιώργο, δε μασάμε ρε!

  Θα κάνω αντιγραφή το κομμάτι που αφορά τον Άρη και θα του το μεταφέρω στο μπλογκ του γιατί μπορεί να μην περάσει τώρα από δω.

  Άντε, κουράγιο, τελειώνουν και τα δικά σου τα βάσανα, μια άνοιξη σου μένει ζόρικη, βουρ!

  ReplyDelete

Σχόλια