Labels

Saturday, July 3, 2010

Καλό καλοκαίρι!!!

 



8 comments:

  1. Βασιλικούλα καλό καλοκαίρι!!! προετοιμάζομαι να αγοράσω το βιβλιαράκι σου να δω τι καλά μας σκούζεις πάλι. γιατί χάνεται η όψη του βίντεο μόλις ολοκληρωθεί το φόρτωμα???

    ReplyDelete
  2. ντεεεεεεε ανέβα βρε!

    ReplyDelete
  3. γιατί δεν ανεβαίνει το σχόλιο?

    ReplyDelete
  4. εμένα πάντως αυτή η ταινία ποτέ δε μου άρεσε πολύ.. δεν μπορώ να καταλαβω γιατί ακριβώς. ούτε φυσικά ο βασιλιάς των λιονταριών. οι δυο ταινίες της disney που που δεν μπορούσα ποτέ να δω.

    ReplyDelete
  5. καλέ τι γιαγιάκα είναι αυτή. Βασιλική το βιβλίο σου ήταν υπέροχο. σήμερα που το αγόρασα αποφάσισα να το διαβάσω σε ένα καφέ κατά τον περίπατό μου και τώρα που ξανακοιτάζω κάποια πράγματα, νοιώθω τόσο ξεχωριστά με τους συμβολισμούς σου...! η πιο ωραία σκηνή που ο άγγελος τους παίρνει τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς κρύβει αυτό που διάβασα και στην αρχή!! έναν άχρονο καθρέφτη του παππού και της γιαγιάκας που τους συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή, τα πάντα γίνονται ένα!! κατά την άποψη μου πιστεύω πως είναι απαραίτητο να καταφέρνει ο άνθρωπος μία φορά στη ζωή του ή και περισσότερες να αισθανθεί ή ακόμα και να δει με το υποσυνείδητο των ματιών, του παρουσία Θεού. πάντα ήμουν ρομαντικός στη σκέψη πως ο άγγελος μας ειδοποιεί όπως λες, απλά δεν είμαι τόσο βέβαιος κατά πόσο το δένουμε και λέμε ότι έτσι είναι, παρόλο που έχω ακούσει διάφορα. ήταν πολύ όμορφος ο καφές σήμερα και γενικά πάντα, ο τρόπος γραφής σου έχει τα μάτια της ψυχής, αυτής της άυλης ευτυχίας που πρέπει να νιώσουν όλοι οι άνθρωποι. αν και παιδικό διαβάζεται άνετα και από τον καθένα μας, πολύ ευχάριστο. καλό σου απόγευμα!!!

    ReplyDelete
  6. και επιπλέον η εκεί φωτογραφία σου είναι απίστευτή καμία σχέση με άλλες...

    ReplyDelete
  7. Μενέλαε, πολυ χαίρομαι που σου άρεσε τόσο το παραμύθι μου... σου εύχομαι ολόψυχα ένα ωραίο καλοκαίρι και ό,τι αγαπάς!!!!

    ReplyDelete
  8. Θρας μου, δεν πειράζει που δε σου άρεσαν, αυτά είναι γούστα... εγώ το 3 δεν το έχω δει ακόμα, η ξαδερφούλα σου το είδε κι ενθουσιάστηκε, όταν το δω θα σου πω... φιλιά...

    ReplyDelete

Σχόλια