Labels

Thursday, November 22, 2018

Ο λαμπερός πολεμιστής - της Βασιλικής Νευροκοπλή σε εικονογράφηση Ρ.Κ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη


Οπισθόφυλλο 
“…Μέσα στα αναρίθμητα αστέρια υπάρχουν και κάποια δίδυμα... Όταν ένα απ’ αυτά πέσει στη γη, ούτε σβήνει ούτε χάνεται, όπως νομίζουν πολλοί. Μόνο γεννιέται σαν ένα πλάσμα που δε μοιάζει πολύ με τα άλλα και γι’ αυτό δεν το αναγνωρίζει κανείς.

Τα πλάσματα αυτά για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, κάνουν τα μεγαλύτερα ταξίδια αντιμετωπίζοντας πολλούς εχρθούς και κινδύνους. Αλλά ο ουρανός που τα γέννησε τους χαρίζει τα όπλα του και μ’ αυτά γίνονται οι πιο λαμπεροί πολεμιστές της ζωής..” 



Σημείωμα της συγγραφέως

Άνοιξε από χθες τα φτερά του "Ο λαμπερός πολεμιστής" μας και ήδη ταξιδεύει σε όλη τη χώρα. Είναι όμως μαθημένος στα ταξίδια. Από τη στιγμή που γεννήθηκε απόρησε για τον εαυτό του, απόρησε μαζί του κι όλος ο κόσμος. Τι πλάσμα είναι αυτό; αναρωτήθηκαν όλοι. Δεν ήταν, βλέπετε, αναγνωρίσιμος. Αν αυτό στην αρχή του γέννησε θλίψη, δε θα αργήσει να γίνει η αιτία που θα τον οδηγήσει στα ωραιότερα και μεγαλύτερα ταξίδια. Ένα αστέρι θα σταθεί ο εμψυχωρής του, ο βοηθός του, ο οδηγός του. Τι είναι αυτό το αστέρι, θα το μάθουμε στο τέλος. Αλλά το παραμύθι αυτό έχει κι από μόνο του μια παραξενιά. Αρχίζει πριν από την αρχή του και τελειώνει μετά το τέλος του...
Η αναζήτησή της ταυτότητας για τα "αδικημένα" πλάσματα της ζωής, θα αποδείξει πως αυτά είναι οι εκλεκτοί του ουρανού... Και ο λαμπερός πολεμιστής μας, αφού βρει τον εαυτό του, επιστρέφει σε μας για να μας διηγηθεί την ιστοριά του... είναι η σειρά του να μας εμψυχώσει, να μας οδηγήσει, να μας φωτίσει στον δύσκολο δρόμο της ζωής!






No comments:

Post a Comment

Σχόλια